Oglašavanje apartmana u Hrvatskoj

Svi iznajmljivači apartmana i privatnog smještaja imaju samo jedan cilj: kako ostvariti maksimalnu popunjenost apartmana tijekom sezone, ali isto tako i za vrijeme predsezone i posezone. I mali iznajmljivači privatnog smještaja (1 – 3 apartmana) kao i oni koji imaju veći broj apartmanskih jedinica žele ostvariti optimalan booking apartmana na način da je smještaj unaprijed rezerviran za što veći broj dana kako bi se ostvarila što veća popunjenost kapaciteta i zarada.

Besplatno oglašavanje apartmana

Postoje, naravno, različiti načini i tipovi oglašavanja apartmana koje iznajmljivači mogu poduzeti. Besplatno oglašavanje apartmana na različitim regionalnim turističkim portalima obično vam neće donijeti mnogo koristi, a svakako vam neće omogućiti maksimalnu popunjenost vaših smještajnih kapaciteta. Portali koji nude besplatno oglašavanje apartmanskog smještaja obično su niskoprofitni, s vrlo lošom posjećenošću, neatraktivnim dizajnom i bez profesionalne podrške. Ako želite privući kvalitetne goste i ostvariti visoku popunjenost, tada je nužno i uložiti određena sredstva u marketing i promociju jer što vam vrijedi lijep apartman s pogledom na more ako u njemu neće biti gostiju? S obzirom na to da ste u gradnju i opremanje apartmana i drugih smještajnih jedinica do sada vjerojatno uložili desetke ili stotine tisuća eura, tada je vrlo razumno i uložiti neusporedivo manji iznos za kvalitetno oglašavanje smještaja koje će vam se višestruko isplatiti.

Gdje oglašavati apartmane

Portal http://www.annatours.hr  jedan je od najkvalitetnijih turističkih portala u Hrvatskoj putem kojeg gosti mogu unajmiti apartmane, sobe, kuće za odmor, vile, automobile, pa čak i plovila. Riječ je o portalu modernoga i atraktivnoga dizajna, koji osim na hrvatskome nudi informacije i na još tri strana jezika (engleski, njemački i talijanski). Omogućuje brzu pretragu apartmana po regiji i određenim destinacijama, a moguće je izvršiti i pretragu prema Google mapi. Izgled, koncept i široke mogućnosti portala jamče vrhunsku uslugu za goste koji online putem traže smještaj u Hrvatskoj odnosno na jadranskoj obali.

Visoka povezanost i profesionalna ponuda

Ovaj je portal povezan s preko 100 partnerskih portala koji su veliki svjetski online iznajmljivači apartmana i privatnoga smještaja (TripAdvisor, Home-away, Fewo-Direkt, Casamundo, Atraveo, Hometogo, Fewo Vista i mnogi drugi).
Prednost oglašavanja na http://www.annatours.hr , osim profesionalne ponude za turiste koji traže privatan smještaj u Hrvatskoj, je i u tome što za vas vodi kompletnu korespondencije s potencijalnim gostima: od upita, plaćanja, isplata, rješavanje problema… tako da vi što se tiče toga nemate nikakvih daljnjih obveza. AnnaTours, turistička agencija koja stoji iza ovog portala, ima preko 20 godina iskustva rada u turističkom sektoru što jamči visoki profesionalizam.

Oglašavanje apartmana bez provizije

Ako se pitate kako privući goste te kako iznajmiti apartmane, tada prijavite svoje smještajne kapacitete na http://www.annatours.hr  jer će vaš oglas s detaljnim opisom smještaja (tekstualni opis, neograničen broj kvalitetnih fotografija, HD video, interaktivna Google karta…) vidjeti velik broj potencijalnih gostiju od kojih će neki zacijelo izvršiti rezervaciju ako im se svidi vaša ponuda. Provizija koju plaćate iznosi samo 13% + PDV, a postoji i mogućnost oglašavanja bez provizije na način da se agencija nadogradi na vaše cijene kao iznajmljivača. Dodatna prednost je i brza isplata u roku od samo 2 dana. Brojni oglašivači apartmana u Hrvatskoj prepoznali su ovaj portal kao mrežno mjesto gdje se najviše isplati oglašavati. Uz individualan pristup svakom iznajmljivaču te različite vrste ugovora s vama kao iznajmljivačima (na upit, ekskluzivno zastupanje, „puno za prazno“), možete biti sigurni da će vam oglašavanje apartmana s agencijom AnnaTours i portalom http://www.annatours.hr  donijeti nove goste i popunjenost smještaja na obostrano zadovoljstvo.

Facebook Twitter Share now
25 anniversary