Izjava o privatnosti

Korištenje informacija
Anna tours cijeni i štiti Vašu privatnost. U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci. Kako bismo pružili posebne usluge možemo se udružiti s trećom strankom. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka.

Rezervacijski upitnik
Korisnik naših Internet stranica mora pri rezervaciji popuniti rezervacijski upitnik. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (ime, prezime, email adresa i broj telefona). Informacije se koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom kada je to neophodno. Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge, dostavu dokumenata i biti će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge, odnosno dobavljačima usluga.

Newsletter
Svojim kontaktom, poput imena i e-mail adrese, dajete nam mogućnost slanja newslettera, na kojima ćete imati mogućnost za odjavu.

Log datoteke
IP adrese se automatski bilježe i dio su tehničkih logova od svakog internet servera. Koristimo ih kako bismo održavali Internet stranice. Ista IP adresa može biti korištena od više posjetioca i iz server logova se ne može identificirati pojedinac.

Analitika posjeta web stranica
Koristimo Google Analytics kako bismo analizirali trendove, sakupili šire demografske podatke, analizirali koliko je svaka od stranica korisna posjetiocu te na taj način poboljšali naše internet stranice.

Linkovi
Naše Internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim Internet stranicama.

Ispravci/ ažuriranje osobnih podataka
Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. Navedeno se može izvršiti slanjem e-maila na adresu: sluzbenikzazastituosobnihpodataka@annatours.hr

Facebook Twitter Share now
25 anniversary