Blog o Hrvatskoj: Turistički vodiči, informacije i savjeti za Vaš odmor iz snova Anna Tours

 • Nacionalni parkovi i parkovi prirode Hrvatske 19 zelenih bisera


  Želite li uživati u netaknutoj prirodi, raznolikosti biljnog i životinjskog svijeta, u miru, opuštanju ili aktivnom odmoru? Vaša želja mož
  e se ostvariti posjetite li neke od hrvatskih Nacionalnih parkova i Parkova prirode za koje mnogi kažu da su „raj na zemlji“. 

  Odlučite li posjetiti samo jedan od sveukupno devetnaest zelenih bisera Lijepe naše, uvjerit ćete se u istinitost tih riječi.

  Možete birati između osam Nacionalnih parkova i jedanaest Parkova prirode od kojih svaki priča svoju priču i donosi jedinstveno i nezaboravno iskustvo.
  Premda je riječima teško opisati ljepotu svakog parka, u nastavku Vam donosimo zašto vrijedi posjetiti ova prekrasna mjesta. 

   

  Sadržaj: 
  1. NP Plitvička Jezera 
  2. NP Krka 
  3. NP Kornati 
  4. NP Brijuni 
  5. NP Mljet 
  6. NP Paklenica 
  7. NP Risnjak 
  8. NP Sjeverni Velebit 
  9. PP Biokovo 
  10. PP Kopački Rit 
  11. PP Lonjsko Polje 
  12. PP Medvednica 
  13. PP Papuk 
  14. PP Telaščica 
  15. PP Velebit 
  16. PP Vransko Jezero 
  17. PP Učka 
  18. PP Žumberak-Samoborsko Gorje 
  19. PP Lastovsko Otočje 

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • Otok Krk Ultimativni vodič za Vaš odmor

  U niski magičnih otoka Jadranskog mora, u srcu Kvarnerskog zaljeva, nalazi se otok kojeg su još i star i Rimljani nazivali zlatnim. 

  Pitate se zašto?

  Odgovor vam se možda nametne sam, u ovom malom-velikom vodiču čiji je cilj upoznati vas s bogatstvom doživljaja otoka Krka.

  Čitajte dalje i saznajte više o dolasku na otok, otočnoj flori i fauni, što bi vrijedilo posjetiti, zanimljivostima, aktivnostima i događanjima na otoku, krčkim plažama, i specijalitetima te pokoji detalj kojeg marljivi otočani pružaju na dlanu.

  Krenimo!


   

   

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • Link Research Tools SEO obuka u Austriji

  Danas pišem ovaj post kako bih objavio da sam sretni dobitnik nagradne igre tvrtke @Link Research Tools, najtočnije i najdetaljnije tvrtke za alate za SE O u svijetu, i kako bih se zahvalio gospodinu Christophu C. Cemperu, osnivaču tvrtke Link Research Tools, koji je omogućio ostvarenje jednog od mojih snova. 

  Ne govorim o nagradi u obliku e-knjige ili jednog mjeseca besplatnog korištenja alata, govorim o dvoipoldnevnoj stručnoj SEO obuci u Beču. Nemam ništa protiv e-knjiga i besplatnih pretplata. E-knjige su super, a besplatne pretplate su odlične, ali ovo je uistinu VELIKA nagrada.
  Ovo je najvrjednija nagrada koju sam do sada u životu osvojio! 

  Po završetku obuke i finalnom ispitu, postat ću certificirani profesionalac za alate za analizu poveznica.

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • Povijesna Hrvatska 5 Najboljih Mjesta za posjetiti

  Hrvatska je dom mnogim prekrasnim povijesnim znamenitostima i ponosni nositelj sedam UNESCO-ovih lokaliteta Svjetske kulturne baštine. Bilo koji od njih bi mogao ući u naših top 5, no evo nekih koji su nama najdraži.

  Split: Splitje dom Dioklecijanovoj palači. Datirajući iz rimskog doba, Dioklecijanova palača smatrana je jednim od najimpozantnijih rimskih ruševina što svijet ima za ponuditi. Dioklecijanova palača je povijesni kompleks koji je sad postao stari grad Splita. Ovo je područje dom prekrasnim restoranima, kafićima i fantastičnim trgovinama. Doista ima svakom ponešto za ponuditi, bilo da se želite opustiti u prekrasnom povijesnom okruženju ili naučiti više o hrvatskoj povijesti.

  Nacionalni park Plitvička jezera Ovaj Nacionalni park sastavljen od 16 impresivnih jezera zapanjujuće ljepote okruženi prostranim krajolikom i snažnim bojama, doista čini istinski prekrasan ogled na povijesnu Hrvatsku. Nacionalni par Plitvička jezera počiva na dnu golemih stijena uglavnom sačinjenih od vapnenca i dolomita što jezerima daje njihov karakterističan izgled. Tijekom dana jezera, odvojena algama i mahovinom, poprimaju razne nijanse zelene i plave. Uzrok tome je stalna izmjena kuta svjetlosti kao i količina prirodnih minerala koje možemo pronaći u svakom od jezera. Predstava prirodne povijesti ovdje je jednostavno nevjerojatna i vi ćete se htjeti nanovo vratiti.

  Trogir: Trogir je prekrasan srednjovjekovni grad sa zapanjujućim temeljima, osnovan u 3. st. Rimljani su proširili ovaj prekrasni grad u 13. i 15. stoljeću. Većim su djelom temelji ovog grada izbjegli modernizaciju svijeta, što ga čini obaveznim povijesnim lokalitetom Hrvatske kojeg morate posjetiti. Kod mnogih se zgrada a i u okolici osjeti pritajeni venecijanski prizvuk, dok je trogirska katedrala naprosto zapanjujuća. Ukoliko ste u prilici, definitivno biste trebali odvojiti malo slobodnih trenutaka za posjet ovom gradu.

  Stari grad Dubrovnik: Ovo je srednjovjekovni utvrđeni grad s pomiješanim renesansnim, baroknim i gotičkim temeljima. Iako osnovan u 14. stoljeću, grad uistinu dolazi do punog izražaja tek u 16. kao konkurent Veneciji. Mnoge su građevine nažalost uništene u potresu davne 1667., no gotičke zidine su i to izdržale. Protežući se preko 1,5 kilometara dužine okružuju stari grad u koji besplatno možete ući kroz glavna gradska vrata. Zapanjujući grad s briljantnom plažom, mjesto je koje ima sve što možete poželjeti za odmor.

  Katedrala sv. Jakova u Šibeniku: Ovo je gotičko-renesansna katedrala izgrađena između 1431. i 1535. godine. Stil je originalno gotički, no tada je promijenjen u renesansni u kasnijem segmentu građevine, omogućujući prekrasni hibridni miks. Kalupi ove katedrale su nevjerojatni, napravljeni upotrebom kamenih ploča s obližnjeg otoka Brača. Ukoliko ste u ovom dijelu Hrvatske, nećete se razočarati ovim mjestom - jednostavno je veličanstveno. Budući da Hrvatska u svojoj ponudi ima neke od najljepših plaža u Europi, lako se mogu previdjeti ostali aspekti bogate ponude. Nemojte preskakati neke od najljepših mjesta u Europi, jer će vaš odmor učiniti doista posebnim.

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • Hrvatska raj za ljubitelje vina

  Hrvatska se može pohvaliti velikim brojem odličnih vinarija koje imaju puno toga za ponuditi. Neke od najboljih vinarija proizvode više od 5000 boca vina godišnje, što je dovoljan dokaz ljubavi I strasti prema vinu. Kao država sa velikim brojem vinarija I odličnih sorti vina, Hrvatska postaje pravi raj za sve ljubitelje vrhunskog vina. Hrvatska je jedna od najposecenijih destinacija za odmor u Europi i sa svojom dugom tradicijom vinogradarstva odlična je lokacija za posjetiti ako ste pravi zaljubljenik u vina .

  Najpopularnije sorte vina u Hrvatskoj su Istarska malvazija, Plavac Mali i Refasco. Vino u Hrvatskoj postoji od davnina. Zabilježeno je da su neke sorte prisutne još vremena antičke Grčke. Postoji nekoliko stotina različitih regija od kojih svaka ima nešto posebno za ponuditi ljubiteljima. Kontinentalna i obalna Hrvatska su dvije glavne regije u kojima se proizvodi puno fantastičnih sorti vinove loze. Bijelo vino je najčešći izbor u Hrvatskoj s najvećom ponudom različitih sorti ove vrste vina.

  Crno vino je također jako rasprostranjeno, dok rose čini samo mali udio u ukupnoj godišnjoj proizvodnji. Razrijeđena vina s običnom ili mineralnom vodom su popularan način konzumiranja ovog pića u Hrvatskoj. Kada se nađete u Hrvatskoj postoji nekoliko fantastičnih vinarija koje jednostavno morate osobno doživjeti. Zbog male količine proizvodnje, nažalost, rijetko da ćete imati mogućnost kupovine proizvoda ovih vinarija u vašim lokalnim supermarketima.

  Bibich, obitelj iz grada Šibenika, vlasnici su vinarije koja Vam pruža mogućnost uživanja u ukusnim jelima uz vrhunska domaća vino. Ova vinarija nalazi se na predjelu bogatim suncem, koje pomaže u stvaranju ukusnih sorti bijelog i crnog vina. Vino Lučica je odlično vino koje dolazi od sorte stare preko pedeset godina. Svaka loza proizvede samo pola boce vina godišnje, koje se ona više od godine dana čuva u drvenim bačvama. Katunar , obitelj s otoka Krka već generacijama, radeći zajedno te prenoseći tajne s koljena na koljeno proizvodi vrhunsko vino, koristeći se vrhunskom tehnologijom. Plod toga je niz pjenušavih, crnih i bijelih vina. Pogled iz vinarije Katunar seže preko velikih vinograda te su savršeni dodatak vašoj sesiji degustiranja vina.

  Specijalni distributeri vina pronaći će Vam neke od vaših omiljenih vrsta i kada se vratite kući, jer obadvije , gore spomenute obitelji izvoze neke od svojih proizvoda. Vino tours se još jedan fantastičan način uživanja u vinu što ima u ponudi u Hrvatskoj. Vodič će Vas naučiti o nekima od iskusnih obitelji i tajnama koje oni čuvaju godinama. Bilo da želite posjetiti ravnice Slavonije , obalna područja Dalmacije ili brda u Istri postoji neka od vinskih tura za Vas. Nemojte puno dvoumiti, prijavite se ako želite iskusiti blagodati od ove fantastične nacije proizvođača vina.

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • Prirodna Hrvatska- zemlja izuzetnih prirodnih i povijesnih ljepota

  Hrvatska je zemlja izuzetnih prirodnih ljepota i puna nevjerojatnih znamenitosti. Zbog svojeg položaja u Europi, klima je tipično mediteranska što donos i lijepo vrijeme kroz većinu godine.

  Hrvatska je omeđena Jadranskim morem koje predstavlja dom za više od tisuću raznolikih otoka. Ovi otoci pokrivaju preko tisuću kvadratnih milja, gdje su Brijuni, s nacionalnim parkom, neki od najpopularnijih.

  Hrvatska ima osam nacionalnih parkova, od kojih se četiri nalaze u planinskim i četiri u obalnim područjima. Ovo su popularna područja za turiste gdje su nacionalni parkovi fantastična postavka za uživanje u prirodnim ljepotama što ih Hrvatska ima za ponuditi.

  S brojnim aktivnostima koje se nude u nacionalnim parkovima možete zabaviti vašu cijelu obitelj, upijajući ljepote Hrvatske koje oduzimaju dah.

  Biokovo proglašeno je parkom prirode još 1981.
  Savršeno je odredište za istraživanje prirode Hrvatske. Velik dio prirode je netaknut pružajući zapanjujući pogled na Makarsku rivijeru.

  Makarska rivijera je okružena prekrasnim plažama koje vam omogućavaju da istražite zadivljujuće bistro more što Hrvatska ima za ponuditi.

  Hrvatska je dom brojnim kulturnim znamenitostima, uključujući UNESCO-ovu Svjetsku baštinu kao što je Dubrovnik, Dioklecijanova palača u Splitu i također Plitvička jezera.

  Mnogi gradovi u Hrvatskoj imaju drevne korijene, uključujući i one koji se mogu pratiti unatrag do srednjeg vijeka.

  Dioklecijanova palača, koja se nalazi u Splitu, jedna je od najpopularnijih UNSECO Svjetskih baština koje Hrvatska ima za ponuditi. Dioklecijanova palača izgleda kao filmski set, a čak je i nedavno korištena za snimanje popularne serije Igre Prijestolja. Impozantni ostaci palače datiraju iz rimskog doba. Ova ogromna palača i okolni kompleks, leži u centru Splita, grada u Hrvatskoj. Sada se tu proteže niz raznolikih trgovina, restorana i kafića da bi ste se opustili u zadivljujućem okruženju.

  Ako ste ljubitelj sporta tada za vas ima mnoštvo fantastičnih sportskih aktivnosti koje vam mogu pomoći da istražite prirodnu Hrvatsku.

  Jahanje je jedan od popularnih načina za istraživanje širih predjela Hrvatske i omogućuje vam da postanete jedno s prirodom.

  Skijanje na vodi je čest sport u Hrvatskoj preko kojeg možete uživati u prekrasnim, svježim i bistrim vodama. Ostali sportovi na vodi u kojim se ovdje često uživa uključuju veslanje, jet-ski i čak vožnju na banana-brodu. Postoji mnogo aktivnosti baziranih na vodi.

  Mnoge plaže u Hrvatskoj su osvojile razne nagrade i fantastične su lokacije za uživanje u prirodnim ljepotama što Hrvatska ima u svojoj ponudi. Hrvatska ima mnogo toga za ponuditi i doista je zemlja izvanrednih prirodnih ljepota.

  Hrvatska ima ponešto za svakog bilo da se želite opuštati na plaži, istraživati nacionalni park ili uživati u sportu u prekrasnom okruženju.

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • 5 hrvatskih jela koja morate probati

  5 hrvatskih jela koja morate probati Možda nije tako poznata u kulinarskim krugovima kao španjolska, talijanska ili francuska hrana, ali Hrvatska je dom nizu raznovrsnih kuhinja. Zbog turbulentne hrvatske povijesti, tijekom godina je bilo mnogo različitih utjecaja na ovdašnju ponudu hrane.

  Danas ćemo govoriti o 5 tradicionalnih hrvatskih jela koja morate iskusiti sami.

  Pršut Ovo je vrsta sušene šunke koja se često pojavljuje u mnogim hrvatskim jelima. U njemu se može uživati kao u samostalnom jelu, kao u sastojku nekoga jela, ili kao u užini između obroka. Zbog vremenskih prilika u jeseni i ranoj zimi u Hrvatskoj, ova šunka ima fantastičnu teksturu i okus. Obično se poslužuje u vrlo tankim kriškama, slično kao i parma šunka, te je divan sastojak koji može biti i osnovom mnogih ukusnih jela.

  Pašticada Ovo jelo potječe iz Dalmacije u Hrvatskoj. To je jelo čija je osnova meso i čiji je glavni sastojak govedina. Govedina se najmanje jedan dan marinira u bilju, češnjaku i lokalnom crnom vinu. Nakon što je marinirana, govedina se kuha s mrkvom, šljivom i lukom, a zatim se dodaju klinčić i muškatni oraščić. Ovo jelo ima prelijepu bogatu dubinu, a njegova ga tamna konzistencija čini savršenim receptom za hladnije noći u Hrvatskoj. Najbolje ga je poslužiti s krumpirom ili njokima, omiljenim lokalnim prilogom ovom jelu.

  Brudet Ovo je još jedno jelo koje dolazi iz Dalmacije. To je riblji paprikaš koji se obično radi od mješavine lokalnih riba. Riba je poslagana u jednoj posudi, a zatim se na nju stavlja prelijepi bogati umak od rajčice. Brudet se tada kuha, bez miješanja, na niskoj temperaturi, a zatim se miješa sa ukusnom palentom. Veoma jednostavno, ali i vrlo ukusno jelo!

  Janjetina s ražnja Ovo je tradicionalan stil kuhanja janjetine i najpopularnija metoda u Hrvatskoj. Cijelo se janje prži na ražnju, iznad vrućeg ugljena, dok se polako rotira kako bi se janje kuhalo u vlastitim sokovima. Prženje na ražnju omogućuje sočnoj janjetini da bude ukusna u kombinaciji s različitim prilozima. Tradicionalan prilog ovom jelu je jednostavna salata, obično sa mnogo lisnatog zelenog povrća. Ovo čini čio ali zdravi obrok koji će Vam ponuditi pravi okus hrvatske kuhinje.

  Fuži i pljukanci Fuži i pljukanci su različiti oblici domaće tjestenine koji su tradicionalni u Hrvatskoj. Ova tjestenina, koja dolazi u raznovrsnim oblicima, često se poslužuje s umacima na osnovi divljači. Uz umake od divljači, često se poslužuje i sa ukusnim tartufima. Postoji mnogo jela koja možete isprobati u Hrvatskoj. Ovo je samo 5 tradicionalnih jela koja jednostavno morate okusiti, ali u ponudi ih je još mnogo više. Budite pustolovni jer nećete požaliti!

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • Top 10 najboljih plaža u Hrvatskoj

  Hrvatska je fantastično turističko top odredište. Jednom kad vidite taj čudesni pijesak i bistro, čisto more, lako je vidjeti zašto je to tako. r />
  U Hrvatskoj postoje mnoge prelijepe plaže za uživanje. Svaka nudi nešto drugačije i svaka od njih može biti među naših top 10.

  Predstavit ćemo Vam neke od nama omiljenih plaža u Hrvatskoj.

  Pješčana plaża Sv. Marak na Krku pravi je odabir za obitelji sa djecom, koje traže malo manje gužve na plaži. Ukoliko želite provesti ljetovanje na Krku, apartmani Krk i ostali oblici smještaja, pravi su odabir za Vaše ljetovanje.

  Umag uz stari grad i luku u blizini, smješten u zaljevu u obliku potkove, postoji još od vremena Rimljana. Umag je savršen za aktivne obitelji koje žele sudjelovati u vodenim sportovima i raznim drugim aktivnostima, te istovremeno imati mogućnost opuštanja i uživanja na suncu.

  Vrsar Nekad ribarsko naselje, sada je mali, vitalni turistički grad. U Vrsaru se nalazi prelijepa marina za brodove te čudesni otoci u blizini, koji samo čekaju da budu istraženi.
  Plaža u Vrsaru se smatra jednom od najboljih plaža u Istri, mi se slažemo jer je jednostavno zapanjujuća.

  Medulin je okružen prekrasnim otocima, od kojih su neki nenaseljeni. Tokom ljetnih mjeseci imate mogućnost vožnje brodskim taxi-em, kako bi vam pomogli istražiti neke od nenaseljenih otoka u blizini. U Medulinu je savršena, pješčana plaža za obitelji s malom djecom koje žele sudjelovati u raznim aktivnostima, jer ima doista puno toga na ovoj sjajnoj plaži.

  Plaža na Rabu se smatra jednom od najboljih i najljepših plaža u Hrvatskoj. Idealna je za mlade obitelji i često je nazivaju Rajskom plažom. Plaža s prelijepim pijeskom je idealna za obitelji svih dobnih skupina.

  Plaža u Biogradu nudi razne teksture s prekrasnim pješčanim i šljunčanim područjima. Okružena je lijepom borovom šumom s prekrasnim pogledom na kristalno čisto more.

  Zaton Plaža Zaton, koja se nalazi u Zadru, plaža je s plavom zastavicom. Plaža je zadivljujuća, sa zlatnim pijeskom, a voda je predivna, kao i svugdje u Hrvatskoj.
  Zadar je dom velikog izvora kulture i star je više od 3000 godina. Zadar je savršeno odredište za opuštanje na plaži, upijanje sunca, kao i za prepuštanje svojim povijesnim interesima..

  Zlatni rat je uistinu jedinstvena plaža zbog svojeg neobičnog oblika. Jedna je od najljepših plaža koju Jadransko more ima za ponuditi. Zlatni rat nalazi se na otoku Braču, trećem najvećem otoku na Jadranu. To je uvijek popularno turističko odredište a zašto je tako postaje vam jasno kada ga posjetite.

  Plaža Bačvice u Splitu je fantastično igralište za razne sportove i aktivnosti, uključujući i picigin. Picigin je zabavna, tradicionalna igra s loptom koja se igra na plaži. Split je veliki, moderni grad, gdje ćete doživiti nezaboravna kulturna iskustva.

  U Dubrovniku je more  uvijek toplo i kristalno bistro. Bilo da želite veslati ili malo istraživati ova dražesna plaža je pravi odabir. Dubrovnik je prelijepi grad, protkan povijesti još poznat i kao biser Jadrana. Zašto ne provesti prelijepo jutro šetajući se po ovom povijesnom gradu i poslijepodne opuštajući se na plaži.

  Pješčana plaža na Murteru je plaža iz snova koja će vam omogućiti da se opuštate i uživate u idiličnim danima sa svojom obitelji i prijateljima. Također možete uživati u izletima brodom i vodenim sportovima, briljantan način da vam putovanje još više ostane u sjećanju. Činjenica je, gdje god da idete na obali Hrvatske, naći ćete neke od najboljih plaža u Europi. Nadamo se da ćete doći i uživati!

  More Less

  Pročitajte cijeli post
 • Najbolja mjesta za noćni provod u Hrvatskoj

  Hrvatska, dragulj Jadrana, sve više postaje prepoznatljiva kao top destinacija za noćni život. Od energičnih beach partyja do ekskluzivnih klubova, Hrvat ska nudi nevjerojatne mogućnosti za zabavu nakon zalaska sunca. U ovom članku, otkrivamo vam 6 najboljih mjesta za partijanje u Hrvatskoj, gdje ćete doživjeti noći koje ćete pamtiti cijeli život.

  Diamond Club, Otok Krk
  Smješten u srcu Zlatnog otoka, Krka, iznad Malinske, nalazi se Diamond Club, novi adut noćnog života na Kvarneru. Sa jednim od najljepših pogleda u regiji, Diamond je pravo okupljalište za partijanere iz cijelog svijeta.
  Očekujte festival atmosferu, vrhunsku produkciju i svjetski poznate DJ-eve koji će vas voditi kroz noć. Ambijent kluba osmišljen je prema standardima najboljih europskih klubova, pružajući posjetiteljima impresivno audiovizualno iskustvo. Ritem modernih zvukova garantira nezadrživu zabavu, radost, druženje i emocije u prirodnom okruženju i ambijentu vrućih ljetnih noći. Dok uživate u bezbrižnim ljetnim noćima na otoku Krk, možete istražiti i nekretnine u Njivicama koje su savršene za odmor ili investiciju, a sve to u neposrednoj blizini ovog fantastičnog kluba.

  Aquarius Zrće, Otok Pag Aquarius, dio poznatog trodnevnog Sonus Festivala, također je i dom za partijanje od 0-24. Tijekom dana možete uživati u baru na plaži u sklopu kojeg se nalazi odličan restoran, a potom u popodnevnim satima počinju nezaboravni partiji na plaži. Partiji traju tijekom cijele večeri, gdje se pronađe nešto za sve tipove partijanera. Budući da se nalazi samo 1,25 kilometra od mjesta Novalja čine ga fantastičnom party destinacijom. Put do plaže je jednostavan gdje partiji obično traju 24 sata omogućujući vam da uživate u zabavnim večerima s prijateljima ili da vidite koliko ste izdržljivi ! Klub

  Papaya, Novalja Klub Papaya glasi kao jedan od najboljih klubova na plaži u Europi. Ovaj klub je domaćin nekoliko različitih festivala i evenata tokom cijele godine. Ništa ne može biti bolje od partijanja na otvorenoj plaži s nezaboravnim pogledom preko Jadrana. Isto tako, svake godine možete biti dio velikog "big beach spring break" eventa koji se održava u svibnju i traje nevjerojatna četiri dana.

  Carpe Diem, Hvar Ovo mjesto je odlično za dnevna opuštanja na plaži a idealno za lude noćne provode. U Carpe Diemu možete doživjeti čarobnu vibru, kakvu biste očekivali doživjeti na Ibizi. Možete plesati i gledati zalazak sunca, uživati u nevjerojatnim clubbing sesijama pa čak uživati u glazbi od nekih najboljih svjetskih DJ-a.

  Byblos, Poreč
  Ako želite tulumariti u raskošnom okruženju onda je Byblos klub za Vas. Ovaj klub prvi put je otvoren u 1960, te je doživio neke transformacije u prošlosti. Sada, stvarno zadivljujući klub u rangu je s nekim od najboljih noćnih klubova u svijetu. Možete uživati uz house, elektronsku i urbanu glazbu partijajući cijelu noć od 11 navečer do 6 ujutro. Stijena Klub

  Uljanik, Pula Ako ste u potrazi za malo drugačijim načinom zabave, onda je Rock Club pravo mjesto za vas. U večernjim satima se možete opustiti u baru, a zatim mjesto zaista postaje živo i rok ludnica počinje! Ovaj klub je odličan za obožavatelje svih različitih vrsta rock glazbe gdje u društvu istomišljenika možete uživati od 8 navečer do 6 ujutro! Najbolji mjesto za party mora biti Novalja iz razloga što je ona hrvatska verzija Ibize. Neizbježna je točka za ljubitelje klupske i party scene, gdje ste sigurni da ćete doživjeti iskustva koja neće nikad zaboraviti!

  More Less

  Pročitajte cijeli post
Facebook Twitter Share now