Izleti
Vrbnik

Vrbnik

Izletničkim brodom "Vila Vinodolska" provedite nezaboravnu vožnju do Vrbnika, grada na otoku Krku. Turističkim vlakićem odvesti ćemo Vas do centra grada, prošetati starim ulicama i upoznati Vas bogatom kulturnom povijesti grada. Nakon degustacije poznatog vrbničkog vina uživati ćete u predivnoj panorami na Kvarnerski zaljev. Ostatak slobodnog vremena možete provesti u kupanju ili ostati u centru grada i uživati sve čari predivnog Vrbnika !
  • 14:00
  • 18:30
16/po osobiOpširnije >>
Baška otok Krk

Baška otok Krk

Baška je malo turističko mjesto smještena u blagoj uvali na jugoistočnoj obali Krka, 19 km od grada Krka. Okružena vinogradima i maslinicima s pogledom na otočić Prvić, Baška je postala jedna od najpoželjnijih destinacija na Kvarneru. Poznata je po 2 km dugoj šljunčanoj plaži, čistom moru i prirodnim ljepotama. Plaža u Baškoj nudi razne sportsko rekreativne sadržaje i pogodna je za obitelji s djecom i ljubiteljima sporta. Baška je također i kulturno-povijesno središte. O tome svjedoči 900 godina stara Bašćanska ploča koja je najstariji pisani spomenik hrvatske kulture a pronađena je u crkvi Sv.Lucije.
  • 9:30
  • 19:00
23/po osobiOpširnije >>
Plitvička jezera

Plitvička jezera

Šesnaest jezera niže se u dolini jedno za drugim između šumovitih brežuljaka. Voda koja teče iz mnogih rječica i potočića povezuje jezera preko mnogih šumećih vodopada i pjenastih kaskada. Prošetat ćemo stazom dugom četiri do pet kilometara koja vodi uz jezera i vodopade, a najdublje jezero Kozjak ćemo preploviti brodom.
  • 08.40
  • 20.00
85/po osobiOpširnije >>
Facebook Twitter Share now
25 anniversary