Apartman Luna Njivice Njivice Otok Krk Hrvatska

Od 70€ /night

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  
 

-2872 days, -7:-38:-12

Opis

Potpuno renovirani apartman "Luna" nalazi se s morske strane u suterenu privatne kuće, samo nekoliko koraka od plaže.

Površina apartmana iznosi otprilike 33 m2, uz ne natkrivenu terasu od dodatnih 33 m2 (s velikim suncobranom). Apartman "Luna" smješten je u drugom redu do plaže u privlačnom dijelu naselja Rosulje. Centar traženog turističkog mjesta Njivice dostupan je pješice za 3 minute (250 m) duž plaže.

Šetnica uz plažu nudi raznoliku ponudu restorana i mogućnosti za vodene sportove. Apartman se ističe svojom blizinom plaže, okruženjem zelenila, velikom vanjskom površinom, vanjskim roštiljem, perilicom posuđa, perilicom rublja i klima uređajem.

Smještaj

Kliknite na početnu fotografiju smještajne jedinice ili link s nazivom apartmana
Apartman Luna Njivice >>>

Potpuno renovirani apartman "Luna" nalazi se s morske strane u suterenu privatne kuće, samo nekoliko koraka od plaže.

Površina apartmana iznosi otprilike 33 m2, uz ne natkrivenu terasu od dodatnih 33 m2 (s velikim suncobranom), sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osobe apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem u funkciji garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi. Apartman "Luna" smješten je u drugom redu do plaže u privlačnom dijelu naselja Rosulje. Centar traženog turističkog mjesta Njivice dostupan je pješice za 3 minute (250 m) duž plaže.

Šetnica uz plažu nudi raznoliku ponudu restorana i mogućnosti za vodene sportove. Apartman se ističe svojom blizinom plaže, okruženjem zelenila, velikom vanjskom površinom, vanjskim roštiljem, perilicom posuđa, perilicom rublja i klima uređajem.


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Njivice
Subdomain: Apartman Luna Njivice

Do mora: 50 m
Spavaćih soba: 1
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Njivice plaža     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Sportovi na vodi     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 1518
Njivice

Njivice su turističko mjesto smješteno na sjeverozapadnoj strani otoka Krka na sjevernom Jadranu. Nekada malo naselje čije se stanovništvo bavilo pretežno ribarstvom i poljoprivredom, danas je poznato turističko odredište brojnih europskih, ali i svjetskih turista. Najvećom prekretnicom za razvoj turizma Njivica smatra se izgradnja hotela ''Luka'' (danas hotel ''Jadran'') i ville ''Dinka'' početkom 20. stoljeća. Tijekom godina gradio se niz drugih smjetajnih kapaciteta to je nastavilo privlačiti turiste iz svih dijelova Europe. Danas se velika većina stanovništva Njivica, ali i cijelog otoka Krka bavi pružanjem ugostiteljskih ili usluga privatnog smještaja. Razvoju turizma Njivica uvelike pridonosi i ljepota prirodnih resursa - mnoštvo prekrasnih plaža, uvala i mediteranska klima idealni su uvjeti za dolazak sve većeg broja posjetitelja. Njivice obiluju hotelskim i privatnim smještajem te brojnim ugostiteljskim objektima u kojima se nude tradicionalna jela otoka što je brojnim turistima privlačno. U samom centru mjesta nalaze se brojne aktivnosti i sadržaji koje bi Vaš odmor učinile maksimalno zabavnim i kompletno ispunjenim kao što su razni sportski tereni, konjički klub, brojne pješačke i biciklističke staze i sportovi na vodi. Jedna od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti u Njivicama koju bi svakako trebali posjetiti je crkva Rođenja Blažene Djevice Marije iz 1905. godine u kojoj se čuva predromanički plutej čije je otkriće ukazalo na antičke korijene Njivica. Ukoliko svoj boravak u Njivicama želite dodatno obogatiti, možete unajmiti skutere ili bicikle i s njima istraživati tajnovite puteve i staze mjesta. U Njivicama sve generacije zaisgurno mogu pronaći brojne izvore zabave koji bi udovoljili njihovim potrebama. Ukoliko se odlučite na nešto manje aktivnu varijantu odmora, Njivice nude pregršt plaža i skrivenih uvala u kojima se možete opustiti uz kristalno čisto i modro Jadransko more. Savršena su destinacija za jednodnevne izlete ali i duže godišnje odmore ili ljetovanje zbog dobre prometne povezanosti, prekrasne očuvane prirode, čistoće mora i mnoštva sadržaja. Zbog ugodne mediteranske klime koja prevladava u Njivicama, sve je više turista koji Njivice posjećuju i izvan ljetnih mjeseci. Njivice su idealna destinacija za obitelji s djecom ali i sve one koji tijekom svog odmora žele maksimalnu dozu privatnosti, ljepote i mira.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary