Top 10 najboljih plaža u Hrvatskoj

Hrvatska je fantastično turističko top odredište. Jednom kad vidite taj čudesni pijesak i bistro, čisto more, lako je vidjeti zašto je to tako.

U Hrvatskoj postoje mnoge prelijepe plaže za uživanje. Svaka nudi nešto drugačije i svaka od njih može biti među naših top 10.

Predstavit ćemo Vam neke od nama omiljenih plaža u Hrvatskoj.

Pješčana plaża Sv. Marak na Krku pravi je odabir za obitelji sa djecom, koje traže malo manje gužve na plaži. Ukoliko želite provesti ljetovanje na Krku, apartmani Krk i ostali oblici smještaja, pravi su odabir za Vaše ljetovanje.

Umag uz stari grad i luku u blizini, smješten u zaljevu u obliku potkove, postoji još od vremena Rimljana. Umag je savršen za aktivne obitelji koje žele sudjelovati u vodenim sportovima i raznim drugim aktivnostima, te istovremeno imati mogućnost opuštanja i uživanja na suncu.

Vrsar Nekad ribarsko naselje, sada je mali, vitalni turistički grad. U Vrsaru se nalazi prelijepa marina za brodove te čudesni otoci u blizini, koji samo čekaju da budu istraženi.
Plaža u Vrsaru se smatra jednom od najboljih plaža u Istri, mi se slažemo jer je jednostavno zapanjujuća.

Medulin je okružen prekrasnim otocima, od kojih su neki nenaseljeni. Tokom ljetnih mjeseci imate mogućnost vožnje brodskim taxi-em, kako bi vam pomogli istražiti neke od nenaseljenih otoka u blizini. U Medulinu je savršena, pješčana plaža za obitelji s malom djecom koje žele sudjelovati u raznim aktivnostima, jer ima doista puno toga na ovoj sjajnoj plaži.

Plaža na Rabu se smatra jednom od najboljih i najljepših plaža u Hrvatskoj. Idealna je za mlade obitelji i često je nazivaju Rajskom plažom. Plaža s prelijepim pijeskom je idealna za obitelji svih dobnih skupina.

Plaža u Biogradu nudi razne teksture s prekrasnim pješčanim i šljunčanim područjima. Okružena je lijepom borovom šumom s prekrasnim pogledom na kristalno čisto more.

Zaton Plaža Zaton, koja se nalazi u Zadru, plaža je s plavom zastavicom. Plaža je zadivljujuća, sa zlatnim pijeskom, a voda je predivna, kao i svugdje u Hrvatskoj.
Zadar je dom velikog izvora kulture i star je više od 3000 godina. Zadar je savršeno odredište za opuštanje na plaži, upijanje sunca, kao i za prepuštanje svojim povijesnim interesima..

Zlatni rat je uistinu jedinstvena plaža zbog svojeg neobičnog oblika. Jedna je od najljepših plaža koju Jadransko more ima za ponuditi. Zlatni rat nalazi se na otoku Braču, trećem najvećem otoku na Jadranu. To je uvijek popularno turističko odredište a zašto je tako postaje vam jasno kada ga posjetite.

Plaža Bačvice u Splitu je fantastično igralište za razne sportove i aktivnosti, uključujući i picigin. Picigin je zabavna, tradicionalna igra s loptom koja se igra na plaži. Split je veliki, moderni grad, gdje ćete doživiti nezaboravna kulturna iskustva.

U Dubrovniku je more  uvijek toplo i kristalno bistro. Bilo da želite veslati ili malo istraživati ova dražesna plaža je pravi odabir. Dubrovnik je prelijepi grad, protkan povijesti još poznat i kao biser Jadrana. Zašto ne provesti prelijepo jutro šetajući se po ovom povijesnom gradu i poslijepodne opuštajući se na plaži.

Pješčana plaža na Murteru je plaža iz snova koja će vam omogućiti da se opuštate i uživate u idiličnim danima sa svojom obitelji i prijateljima. Također možete uživati u izletima brodom i vodenim sportovima, briljantan način da vam putovanje još više ostane u sjećanju. Činjenica je, gdje god da idete na obali Hrvatske, naći ćete neke od najboljih plaža u Europi. Nadamo se da ćete doći i uživati!


Anna Tours: zadnja izmjena 01.03.2019.

Komentari

Napišite komentar

Vaše ime
Email
Tekst komentara


Facebook Twitter Share now