Link Research Tools SEO obuka u Austriji

Danas pišem ovaj post kako bih objavio da sam sretni dobitnik nagradne igre tvrtke @Link Research Tools, najtočnije i najdetaljnije tvrtke za alate za SEO u svijetu, i kako bih se zahvalio gospodinu Christophu C. Cemperu, osnivaču tvrtke Link Research Tools, koji je omogućio ostvarenje jednog od mojih snova. 

Ne govorim o nagradi u obliku e-knjige ili jednog mjeseca besplatnog korištenja alata, govorim o dvoipoldnevnoj stručnoj SEO obuci u Beču. Nemam ništa protiv e-knjiga i besplatnih pretplata. E-knjige su super, a besplatne pretplate su odlične, ali ovo je uistinu VELIKA nagrada.
Ovo je najvrjednija nagrada koju sam do sada u životu osvojio! 

Po završetku obuke i finalnom ispitu, postat ću certificirani profesionalac za alate za analizu poveznica.


  • LINK RESEARCH TOOLS


    Ova tvrtka koja se bavi analizom velikih podataka dijeli tečajeve i razine znanja u 4 kategorije: 
    1.    LRT suradnik 
    2.    LRT profesionalac 
    3.    LRT stručnjak 
    4.    LRT agencija 
  • OBUKA U BEČU


    Prije obuke u Beču nudi mi se mogućnost postati LRT suradnik prateći dobro osmišljen online tečaj s puno kratkih video klipova u kojima gospodin Christoph podučava osnove alata, a koji sadrže analizu konkurencije, detoksikaciju poveznica te sve ostale funkcije koje ovaj online softver nudi. Kada dobijem certifikat LRT suradnika, sljedeći korak je postati certificirani profesionalac za alate SEO analize. 

    Stručna LRT obuka u Beču održat će se od 4. i 5. listopada 2018., a dnevni red je planiran kako slijedi: 
    prvi dan obuke bit će posvećen analizi konkurencije i reviziji poveznica, dok ću drugog dana imati priliku raditi na nekoliko web-stranica koje održavam, za sada, drugim web stranicama i studijama slučaja.


    No to nije sve što ova tvrtka nudi!
    Za sljedeću razinu, LRT stručnjak, morate kreirati i raditi na studiji slučaja koristeći sve alate uključene u LRT. 
    Kada savladate sve ove korake, možete se prijaviti za postati certificirana LRT agencija. 

    To je moj cilj. VRH VRHOVA!

    S ovim visoko cijenjenim certifikatom te najkompletnijim i najtočnijim setom alata za izgradnju i analizu poveznica koji se danas mogu pronaći na tržištu, znanjem o SEO-u koje sam stekao u zadnje 4 godine te znanjem koje će se značajno proširiti u Beču, radeći jedan na jedan sa stručnjakom za izgradnju poveznica Christophom C. Cemperom, postat ću mnogo bolji u optimizaciji web-stranica i sposoban brže rangirati svoje stranice te tko zna, možda jednog dana rangirati stranice svojih konkurenata u turizmu.

    Tko zna, možda ću jednog dana biti i SEO stručnjak s tvrtkom koja nudi SEO usluge u Hrvatskoj. Htio bih imati tim za SEO i pomagati drugim tvrtkama u rangiranju njihovih web-stranica. 

    Mislim da je sve moguće.
  • Moj put do SEO svijeta


    Pitate se što ja imam s optimizacijom web-stranica? 

    Pokušat ću objasniti ukratko. 

    Za sve vas koji me ne poznajete, zovem se Ivan Perić i jedan sam od suosnivača agencije Anna Tours, turističke agencije za iznajmljivanje smještaja u Hrvatskoj, koju je 1994. godine osnovala moja majka, Anna Perić. Pola sam Hrvat, pola Nijemac, a studirao sam ekonomiju turizma u Veneciji (Italija). Trenutno živim i radim u Hrvatskoj.

    Još od prvih dana interneta fascinirala me informacijska tehnologija pa sam odlučio sâm kreirati prvu web-stranicu svoje tvrtke. Četiri godine kasnije, tvrtka je trebala kompleksnije rješenje s integriranim CMS-om (sustavom za upravljanje sadržajem), servisom za rezervacije i ostalim potrebnim online aplikacijama za svakodnevne aktivnosti turističke agencije, pa sam usvojio jedno od najboljih dostupnih sve-u-jednom rješenja na hrvatskom tržištu. 

    Nakon diplomiranja ekonomije turizma na Sveučilištu Ca Foscari u Veneciji započeo sam s idejom da proširim ponudu iznajmljivanja smještaja na otoku Krku na apartmane, kuće za odmor, vile s bazenima, hotele i ostale povezane usluge u cijeloj Hrvatskoj. 


    Bez moje divne supruge nikada ne bih poduzeo sljedeći korak. Ona je ta koja je dizajnirala prvi model web stranice od početka i davala mi snagu za razmišljati u širim okvirima te razviti ideju za kreiranje online rješenja koje bi pokrilo sve detalje uključene u online sustav agencije kojeg koristimo danas.
     
    Od početka na dalje, nisam bio zadovoljan rezultatima isporučene stranice, posebno rezultatima inicijalne optimizacije web-stranice. Htio sam biti na prvoj stranici pretraživanja na Google-u i htio sam promet, mnogo prometa. 

    Od tada na dalje, sâm izučavam umjetnost optimizacije web-stranica, ulažući vrijeme i novac u najbolje dostupne SEO tečajeve i alate na tržištu.
  • White hat SEO Facebook grupa


    Velik dio svog stvarnog znanja o SEO-u dugujem Nikolayu Stoyanovu, poznatom i cijenjenom SEO stručnjaku. On je osnovao Facebook grupu White Hat SEO koja danas broji više od 15 000 aktivnih članova i brzo raste. Članovi ove online zajednice stručnjaci su za SEO i online marketing iz cijelog svijeta, vlasnici tvrtki, web-developeri, web-dizajneri te ljudi koji žele naučiti više o ovoj fantastičnoj niši internet marketinga i početi zarađivati za život od tog. 
    Svakom tko želi zaći dublje u svijet SEO-u, skapati prijateljstva, smijati se i zabavljati preporučam učlanjivanje u ovu grupu.
     
  • Potencijal za razvoj Internet optimizacije


    Svi vi koji gledate u ovu web-stranicu i mislite da još nije optimizirana i da ima mnogo potencijala za optimizaciju, slažem se.  

    Prije godinu i pol dana moja supruga i ja postali smo roditelji malog Lucasa pa smo još uvijek vrlo okupirani brigom oko njega. Sada imam dvije osobe koje mi daju snage za daljnji osobni i profesionalni rast.

    U tvrtki Link Research Tools vidim odličnu priliku za ponovno promijeniti svoj život.
Anna Tours

Komentari

Napišite komentar

Vaše ime
Email
Tekst komentara


Facebook Twitter Share now