Apartmani Southern Exposure Dubrovnik Dalmacija (Dubrovnik) Hrvatska

Od 59 /night

42.863216 17.680014
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

U potrazi ste za smještajnim kapacitetom za godišnji odmor u južnoj Dalmaciji?

Predstavljamo Vam apartmane Southern Exposure u mjestu Luka, sa udaljenošću od 3 km do centra Stona i 60 km do Dubrovnika.

Povijest srednjovjekovnog grada Stona seže u XIV stoljeće, te se može podičiti najdužim kamenim zidom u Europi (5,5 km), najstarijom solanom na svijetu, a poznat je i po uzgoju školjaka (kamenica i dagnji), maslinicima, te vinovoj lozi (vino Plavac).

Sa udaljenošću od mora od svega 10 m, apartmani sa pogledom na more Southern Exposure su idealni smještaj za one koji preferiraju svoje dugoočekivano ljetovanje provesti u centru mjesta i blizini mora.

U kući se nalaze dva apartmana, svaki sa terasom i pogledom na more.

Apartmani su klimatizirani, opremljeni satelitskim/antenskim prijemom, WLAN-om i parkirališnim mjestom (upotreba uključena u cijenu najma).

Na zahtjev je moguće i korištenje dječjeg krevetića, bez nadoplate.

Kućni ljubimci, pušenje i zabave nisu dozvoljeni u apartmanima.

Roštilj za zajedničku upotrebu.

Udaljenosti:
- Stonske zidine = 2,8 km;
- Dubrovnik (zračna luka) = 58,1 km
- Zračna luka (međunarodna) Mostar  = 48,70 km.

Ljubazni i uslužni domaćini u mogućnosti su za goste koji preferiraju aktivniji odmor ponuditi uz dodatnu naknadu i najam bicikala ili zajednički odlazak u ribolov gliserom za 5 osoba, pri čemu imate jedinstvenu priliku razgledavanja i fotografiranja zaljeva.

Ukoliko planirate izletničke rute do Korčule ili Mostara, domaćini će Vam vrlo rado pripomoći u organizaciji i savjetu iz prve ruke.

U ponudi su i 2-3 veza za čamac, čija je upotreba uključena u dnevnu cijenu najma.

Najmom jednog od apartmana Southern Exposure priuštiti ćete si ugodno i nezaboravno ljetovanje u mjestu Luka, a kao znak dobrodošlice dočekati će Vas butelja autohtonog vina.

Smještaj

Apartman Southern Exposure 1 - K
Apartman Southern Exposure 1 - K sa površinom od 80 m2 pruža smještajni kapacitet za 4 - 5 osoba i prostire se na 2 etaže.

Apartman se na donjoj etaži sastoji od:
-prostrane dnevne sobe i blagavaonice opremljene kaučem na razvlačenje, klimatizacijskim uređajem ,TV-om ravnog ekrana sa antenskim prijemom, igraćom konzolom PS2 i DVD uređajem;
-kuhinje opremljene štednjakom na plin, frižiderom sa zamrzivačem, pećnicom, napom, kuhinjskim priborom, aparato za kavu i kuhalom za vodu;
-kupaonice sa kadom, opremljena perilicom za rublje i sušilom za kosu;
-vanjske terase sa pogledom na more i vrtnim namještajem, smještene na ulazu u objekt.

Na gornjoj etaži su smještene:
-dvije dvokrevetne spavaće sobe sa bračnim krevetom;
-kupaonica sa kadom;
-terasa sa pogledom na more, opremljena vrtnom sjedećom garniturom.

Odabirom apartmana Southern Exposure 1 - K, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u mjestu Luka, Ston.


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Southern Exposure 2 -N
Apartman Southern Exposure 2 - N sa površinom od 40 m2 pruža smještajni kapacitet za 2-4 osobe.

Apartman se na donjoj etaži sastoji od:
-dnevne sobe opremljene kaučem na razvlačenjem, klimatizacijskim uređajem i Sat-TV ravnog ekrana;
-kuhinjskog prostora opremljenog štednjakom na plin, pećnicom, hladnjakom sa pregradom za zamrzavanje, aparatom za kavu i kuhalom za vodu;
-dvokrevetne spavaće sobe sa bračnim krevetom;
-kapaonice sa tušem, opremljena perilicom za rublje i sušilom za kosu;
-natkrivene terase sa pogledom na more, opremljena vrtnom garniturom.
 
Odabirom apartmana Southern Exposure 2 -N, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u mjestu Luka, Ston.

Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Dubrovnik
Subdomain: Apartmani Southern Exposure

Do mora: 20 m
Spavaćih soba: 3
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 1938
Dubrovnik

Jedna od najpoznatijih i najposjećenijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, grad Dubrovnik, smještena je na južnom dijelu zemlje. Grad je još od 1979. godine pod zaštitom UNESCO-a te je svakodnevno posjećen od strane brojnih europskih, ali i stranih turista. Dubrovnik je zbog svoje bogate kulturno-povijesne baštine, ugodne mediteranske klime i mnoštva turističkih sadržaja omiljena odmorišna destinacija i brojnih svjetskih zvijezda.
Kroz povijest, Dubrovnik je predstavljao središte hrvatskog jezika i književnosti te su u gradu djelovali brojni umjetnici i znanstvenici. U doba kada je grad postojao kao Dubrovačka republika, ubrajao se među najrazvijenije zemlje ondašnjega svijeta. Procvat gospodarske razvijenosti grad doživljava u 16. stoljeću kada je kao glavna pomorska i trgovačka luka jedini mogao konkurirati Mletačkoj Republici. Dubrovačka Republika ukinuta je početkom 19.-og stoljeća.
Danas, Dubrovnik je najvažniji kulturno-povijesni centar Hrvatske. Zasigurno najpoznatija znamenitost grada, ujedno i njegov simbol su gradske zidine koje su jedan od najočuvanijih fortifikacijskih sustava u Europi. Građene su od 13.-17. stoljeća u svrhu obrane i zaštite, duge su 1940 m a visoke 25 m te predstavljaju 2. najatraktivniji muzej na otvorenom u Europi. Stradun je glavna ulica u Dubrovniku koja povezuje njegov istok i zapad. Na njoj su smještene brojne povijesne građevine, znamenitosti i ugostiteljski objekti te se doček Nove godine na Stradunu proglašava jednim od najboljih dočeka u svijetu. Palača Sponza nalazi se na Stradunu i jedna je od najljepših gotičko-renesansnih palača u Europi koja je sve do danas uspjela sačuvati svoj prvotni izgled. Knežev dvor je palača u kojoj su tijekom povijesti boravili brojni kneževi koji su bili birani na mandat od svega mjesec dana kako ne bi osjetili snagu moći. Grad obiluje i brojnim crkvama, a neke od najpoznatijih i najljepših su crkva sv. Dominika i barokna crkva sv. Vlaha, zaštitnika Dubrovnika. U čast svetom Vlahi, svake se godine, 03. veljače održava Fešta svetoga Vlaha. Taj događaj je na UNESCO-vom popisu nematerijalne svjetske baštine te se neprekidno održava sve od 972. godine pa do danas. Dubrovačke ljetne igre osnovane su 1950. godine i jedan su od najprestižnijih ljetnih festivala u Hrvatskoj na kojem su nastupali brojni hrvatski pjevači i kazališne skupine.
Sa brojnim prirodnim ljepotama i bogatom kulturno-povijesnom baštinom, ovaj renesansno-barokni grad pravi je spoj tradicionalnog i modernog te je idealna destinacija za se one koji se žele obogatiti za još jedno nezaboravno i poučno iskustvo. 


BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary